20PCS nye originale DTC144EKAT146 DTC144EKA-T146 ( kode:26 ) Trans Digital BJT NPN 50V 100mA 3-Pin-SMT T/R

kr3.53

Status: På lager

r906

Kære venner, der er alt for mange produkter.De fleste af de billeder, der endnu ikke er blevet fotograferet.Når du køber, så sørg for, at produkt-model, du ønsker, er den samme.Find adressen på betaling.Hvis du er bekymret for at købe, vil du modtage en anden vare.Kontakt mig, lad os først tage et billede af den chip, sender du et foto, en bekræftelse, før du køber.Vi vil uploade foto så hurtigt som muligt, til at føle din støtte, glad samarbejde.

Velkommen til vores butik!

Hej, kære ven, vi giver lav pris, høj kvalitet produkter og den mest tilfredsstillende service.

Vores firma har rigelig forsyning og titusindvis af forskellige modeller.Vores hastighed på levering er hurtig og har et godt ry blandt vores kammerater.Hvis du har brug for mere kvantitet eller flere varer, bedes du kontakte os.Vi vil give dig den laveste pris.Jeg ønsker os et lykkeligt samarbejde.

.Inddrivelse af elektroniske komponenter

forsendelse

1, forsendelse inden for 1 til 3 dage efter betalingen er gennemført.Sørg venligst for, at din leveringsadresse er korrekt.

2, kan vi levere varer gennem alle former for logistik.Hvis du har foretrukne logistik, kontakt os venligst direkte.Vi vil bruge den måde, du kan lide.Hvis ikke, vil vi vælge den logistiske fordeling på tidspunktet for betaling, eller andre mere effektiv logistik.

3, er køber ansvarlig for eventuelle skatter og / eller afgifter, som pålægges af sit land.

Udskiftning/Ombytning/Refundering

(1) Vi accepterer udveksling inden for 14 dage efter modtagelsen til defekt vare.Og vi vil refundere dine penge tilbage.I mellemtiden er du nødt til at give os nogle beviser, såsom billedet, for at vise os, at det er defekt.

(2) Hvis du køber en forkert vare, pls kontakte os straks, og vi vil levering af en anden ret, hvis vi har.Men du har brug for at få råd til alle omkostninger, herunder oprindelige fragt, håndtering og retur fragt, osv.

(3) Unwished returnering af produktet vil blive opkrævet en 15% udsætning gebyr kun, hvis varen er det samme som, som vi sendte ud.Køber skal betale for forsendelse gebyr for at sende varer tilbage.

(4) Hvis den returnerede vare er ikke det samme som, som vi sendte ud til dig, såsom ødelagt, er du nødt til at betale for det.Adressen på pakken er ikke vores, det er postmand adresse.Så, skal du IKKE sende TIL DENNE ADRESSE.Kontakt os for afsenderadressen

feedback

1.Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores service, bedes du vurdere de oplysninger om transaktionen, Repairexhibit.dk med en Perfekt"5 Stjerner", og efterlade os en positiv evaluering feedbacks.

2, hvis du ikke er tilfreds, så kontakt os venligst før feedback, vil vi være meget taknemmelige.Din konstruktive forslag vil være den drivende kraft i vores revision og forbedring.Vi vil bestræbe os på at forbedre vores undersøgelse og stræbe efter 100% kundetilfredshed.

Tags:100pcs Sot 23, Transistor Sot 23 Med Mærkning, Mark Transistor En, A733 Transistor, Arduino Micro, Baku, Box Værktøj, Bga Rework Station, Sted, 32650 Strip.

Mærke LDCYMABEST
Kompatibel Mærke/Model Ingen
Oprindelse PH(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse!

20PCS nye originale DTC144EKAT146 DTC144EKA-T146 ( kode:26 ) Trans Digital BJT NPN 50V 100mA 3-Pin-SMT T/R

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer