Kortærmet T-shirt 3D tage pippet fra Klan-Jersey pro 2019

kr98.43

Status: På lager

r876

T-shirt er en integreret del af garderoben: en universel, praktiske, stilfulde, kombineret med andre ting.Den klassiske silhuet og samtidig praktisk i bevægelse, som det er "frit nok", men på samme tid, ingenting, ikke gnide noget, og den T-shirt ser pæn.

Sammensætning: 100% microfiber

Pleje: vask ved en temperatur, der ikke overstiger 40 grader.Jern ved en temperatur ikke højere end 110 grader.Brug ikke blegemiddel

Ansøgning Type: sublimation på stof

Sæson: Demi-sæson

Detaljer: rund halsudskæring, længde til hoften line

Størrelsen af modellen i billedet: L

Service, Kvalitet og Garanti Alle produkter på Tmall er godkendt til salg i Rusland.Hurtig fragt Vi leverer Co lager i Moskva til døren.Hvis din adresse er ikke inkluderet i courier service dækningsområde, vil vi sende ordren via mail.Modtagelse af ordre, Før du åbner pakken i overværelse af en kurer eller en e-mail-medarbejder, kontrollere den for skader.Vende tilbage merchandise * Du kan returnere varen uden at forklare årsagerne inden for 15 dage efter modtagelsen.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo udsigt og цeлocтнocти упaкoвки, ça иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa fra пepeчнeй, утвepждeнныx Пocтaнoвлeниями Пpaвитeльcтвa Nej 55 fra 19.01.1998 og 942 fra 10.11.2011 (incl. Тoвapы личнoй гигиeны og ingen yxogy ça peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga og gp), og тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Индивидуaльный пpeдпpинимaтeль Лeвчeнкo Вacилий Aлeкcaндpoвич

Jeg ønsker at se dig i midten af verden. 315547600040251

Peжим рaбoты bliver Vi nødt til at tale om det.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки:09:00 til 19:00 (мocкoвcкoe вpeмя)

Tags:40x90cm Musemåtte, Dango Plush, Send En Gave, Esport T-shirt, G2 Jersey, Kinesisk Bordtennis, Dango, Klan, Tage Pippet, Cycl Jersey.

item no. 1780895
Mønster Type Udskriv
Sammensætning Polyester
Stil Fashionable
Mærke Vsemayki.ru

Skriv en anmeldelse!

Kortærmet T-shirt 3D tage pippet fra Klan-Jersey pro 2019

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer