Araldit 90 Minutter AB Lim DIY Husstand Super Styrke Epoxy Harpiks, Lim Tykt Metal, Plast, Keramik Reparation af Møbler, Smykker

kr29.62

Status: På lager

r839

Brand LOGO

ARALDIT (Araldit)

Oprindelsesland

Det forenede KONGERIGE (Storbritannien HUNTSMAN)

Land af Emballerede

KN (Kina HUNTSMAN)

AGENT

Wellmid

Araldit 90 Minutter AB Lim DIY Husstand Super Styrke Epoxy Harpiks, Lim Tykt Metal, Plast, Keramik, Smykker Reparation

FAQ:

1.Hvor kan man købe Araldit 90 Minutter, Super Styrke Epoxy Lim AB 39g?

Tilmeld dig til en gratis Repairexhibit.dk medlemskab, og du kan købe det med det samme.

2.Hvad er min bestilling?

Du kan betale byCredit orDebit cardonline, eller ved bankoverførsel.

Kredit-eller betalingskort online betaling forarbejdning time 1-2 timer.

Den wiretransfer sagsbehandlingstiden er for 3-7 arbejdsdage.

3. Hvornår er det sikkert at bruge, hvad jeg har repareret eller lavet?

Alle lim har en periode, over hvilken "vedhæftningsstyrke" stiger til sin højeste - selv super eller instant lim.Tjek din pakke for detaljer.

4.Hvor stærk er lim?

Det samme Araldit® - produkter, du bruger, er angivet af ingeniører, bygherrer, producenter og håndværkere.Den rigtige lim, korrekt anvendt, vil give dig en permanent løsning så stærk som en mekanisk enhed.

5.For at være sikker jeg brugt endnu mere lim, end det var anbefales, men det stadig ikke virker.hvorfor ikke?

Faktisk for meget lim hjælper ikke, og normalt ikke producere en pæn finish.Tjek også, om du bør anvende til en overflade eller af begge dele.Følg altid brugsanvisningen på din Araldit® pack.

6.Jeg er bekymret over konsekvenserne af et uheld indånding af dampe.skal jeg være?

Alle Araldit® lim er sikre, når de håndteres i henhold til Huntsman ' s retningslinjer.Det er altid bedst at arbejde i et godt ventileret område, men der er ingen fare fra dampe.

7.Er lim sikkert for mine børn at bruge?

Instant eller hurtige bond lim er bedst anvendes under opsyn for de yngre børn, men alle Araldit® lim, som er sikre, når de håndteres i henhold til Huntsman ' s retningslinjer.Der er lim, der anbefales for kunst og håndværk materialer som papir, pap og stof.

8.Vil limen hærde ved lav temperatur ?

Araldit klæbemidler kan ikke anbefales at anvendes ved temperaturer under 10°C. hærdning gange givet på pakker er for en temperatur på 23°C, hvis temperaturen er lavere, den kur vil tage længere tid.

9.Er der nogen selvklæbende egnede til at obligation pp, pe eller ptfe ?

Nej, disse typer af plast kan ikke limes.

PP = Polypropylen

PE = Polyethylen

PTFE = Polytetrafluorethylene

10.Hvordan fjerner jeg hærdede rester ofAraldite ?

For Araldit Super Lim: rester kan fjernes med varmt vand og sæbe vand.

For Araldit Epoxy lim:

Hærdede rester eller udstråles selvklæbende kan blive ødelagt ved nedsænkning i kommercielle malingfjernere, som Nitromors eller Multistrip, og disse er tilgængelige fra de fleste detail maling leverandører.Leddene kan være brudt ved iblødsætning i disse kemikalier for perioder op til 24 timer afhængigt af fælles bredde og tykkelse.Detaljer for brug og sikker håndtering af malingfjernere, der skal indhentes fra de producenter.

BEMÆRK : forsigtighed bør tages i brug af de kemikalier, der er givet ovenfor, da de kan være farlige at håndtere eller brandfarlige, og kan også angribe substrat.

11.Overfladen af den hærdede epoxy-klæber stadig klæbrig, er det fuldt ud helbredt ?

Hvis limen stadig klistret på overfladen venstre åbent for luften, er det ikke nødvendigvis betyder, at den lim der ikke er fuldt hærdet.Under visse betingelser de hærder, kan reagere med kuldioxid i luften, og efterlade en klæbrig lag på overfladen af den hærdede lim.Normalt er dette lag kan fjernes nemt med en våd klud.

12.Den epoxy-klæber ikke helbrede.

Problemer med vores DIY epoxy lim er ofte forårsaget af en forkert blandingsforhold mellem resin og hærder, hvis du bruger rør, den mængde resin og hærder er nogle gange svært at vurdere.Hvis du bruger sprøjter, anbefaler vi at udtrække den lille mængde luft, der kan være til stede i sprøjten før strengpresning af produktet.

Tags:Runde Epoxy Lim, Araldit Lim, Glasfiber Harpiks, 1 Kg Epoxy Harpiks, Epo, Epoxi, Epoxi Lim, Bts Jungkook Halskæde, Bond, Epoxi Harpiks.

Ansøgning Materialer Plast
Oprindelse KN(Oprindelse)
Egnet Materiale Metal, keramik, Træ, Plast, Glas, konkret
Model-Nummer A-216-39
Certificering ROHS
Mærke ARALDIT
Type Epoxy

Skriv en anmeldelse!

Araldit 90 Minutter AB Lim DIY Husstand Super Styrke Epoxy Harpiks, Lim Tykt Metal, Plast, Keramik Reparation af Møbler, Smykker

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer