Træ Korn Retro Søstjerner Shell-Vindue Gardiner Home Decor Gardin Køkken Gardiner Gardiner til Soveværelset

kr109.02

Status: På lager

r770

10376778426364993

Produkt Beskrivelse

Glat, Blød, Nem at rengøre Materiale: Polyester Farve: Som vist på billederne ovenfor Bemærk: farven er lidt anderledes på grund af forskellige skærm.Sammenlign venligst detaljer størrelser med dit før du køber, og at 1-5cm adskiller sig på grund af manuel måling, tak.Bemærk:Størrelse x2 omfatter 2 picece gardin,ellers blot omfatte 1 stykke gardin.

Forsendelse

1. Den handel, der er grænseoverskridende , så det vil tage lang tid for levering, og det typiske tidspunkt for ankomst fra er mellem 20-59 dage.Hvis du ikke ønsker at vente så lang tid, bedes du betaler Express gebyr eller ikke købe det.Hvis du har brug for hurtigere forsendelse service, som DHL eller EMS, bedes du kontakte os.

2. Vi er ikke Ansvarlige for din Told.

3. Vi sender vare til din Ali tjekket adresse som standard.Hvis du ønsker at ændre din adresse, kan du ændre det i Ali modtager-adresse, FØR du betaler.Eller skriv din nye adresse på Ali note.Giv din nøjagtige adresse i detaljer og fulde navn, hvis du oplyse dit telefon nummer, vil det være bedre.

Feedback

Hvis du har modtaget ordren, kan du Bekræfter, at varen er intakt .Hvis de varer, der er beskadiget, skal du ikke underskrive for den orden, ikke bekræfte modtagelsen på alibaba, så kontakt os på første gang.Så skriv en besked til mig om dine spørgsmål og beskadigede fotos om vores produkt, vil Vi sende en ny til dig.Hvis du ikke ønsker en ny, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil give dig nogle af tilbagebetaling efter produktet skader.

Og hvis du ikke er tilfreds med varen eller det er gået tabt undervejs, og ønsker at forlade en dårlig feedback eller åbne en tvist, bedes du kontakte os i god tid.Negativ feedback kan ikke løse problemet, bør du fortælle os problemer, Så vi kan ordne det og gøre dig glad.

Tak for din støtte, og vi ser frem til at give dig den bedste købsoplevelse igen på Repairexhibit.dk!

Tags:Skrue I Rustfrit, M7 Møtrik, Korn Mølle, Elektrisk Korn Mølle, Allen Møtrik, Cafe, Bmw E36 Sensor, M6, Kaffekværn, Manuel, Bmw F10 Carbon Gear Knop.

Format REB
Model-Nummer Gardin
Type Gardin
Technics Vævet
Mønster Garn, Der Er Farvet
Installation Type Loft Installation
Behandling Tilbehør Omkostninger I prisen
sku WHH04048
Åbning og Lukning Metode Venstre og Højre Biparting Åben
Materiale 100% Polyester
Stil Moderne
Mønster Type Solid
Bruger Hjem, HOTELLET, Hospital, Cafe, Kontor
Oprindelse KN(Oprindelse)
Beliggenhed Vindue
Funktion Translucidus (Skygge Rente 1%-40%)
Gældende Vindue Type Fladskærms-Vindue

Skriv en anmeldelse!

Træ Korn Retro Søstjerner Shell-Vindue Gardiner Home Decor Gardin Køkken Gardiner Gardiner til Soveværelset

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer