Hot Sælger Jomfru Maria Tag Halskæde Religiøse Halskæde Christian Smykker til Mænd Tilbehør Kæde

kr61.63

Status: På lager

r714

Kære kunde, tak, fordi du besøger denne shop!

Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse shopping proces, bedes du kontakte os i god tid.Vi vil svare dig så snart vi kan se nyheder, og vi er glade for at besvare dine spørgsmål.

Mens shopping, hvis du kan lide vores butik.

Tilføj venligst vores butik til din foretrukne butik, klik på "Følg", og så kan du få vores nye ankomst og rabat information i tide.

Hvis du kan lide vores butik ' s produkter, kan du placere en ordre direkte.Efter at have set din ordre, vil vi give dig prioritet for levering.

Denne butik glæder sig over den direkte salg og engros!

Tin er den fjerde sjældne metal efter platin, guld og sølv.Det er uskadelige for den menneskelige krop og kaldes en grøn metal.Tin er ikke let at oxidere og vil ikke efterlade mærker på iført position.

Vedhæng størrelse: 4.4*2,6 cm

Materiale: Ren tin

Styling: Jomfru maria

Forlængelse kæde: 10cm eller mindre

Pakning: Individuel pakke

Multi-lag: Ingen

Style Nr.: N840/29.6

1. Smykker bør udskiftes jævnligt.Det samme stykke af smykker bør ikke være slidt for en lang tid, især i varm sommer.Overfladebehandling af smykker er let at blive udhulet af langvarig kontakt med sved på panden.Derfor, det er bedre at forberede flere stykker af smykker for hyppig udskiftning

2. Kontakt med kemikalier, smykker er let at blive beskadiget.Duften af badning, klor i svømning, salt i havvand osv.vil forårsage korrosion mærker på smykker belægning, så de smykker skal fjernes, før badning eller svømning

3. Det er let at gnide ornamenter, når de kolliderer med hinanden.Vær forsigtig med ikke at overlappe ornamenter.De skal opbevares i den originale emballage, pose eller i smykkeskrin med uafhængige gitter, for at undgå at smitte hinanden og aftørring af overfladen

4. Rense smykker fra tid til anden, og brug en blød fin pensel til at tørre overfladen af smykker til at fjerne overflade pletter

5. Anvende en gennemsigtig neglelak på overfladen af metal for at undgå kontakt mellem ornamenter og luften og til at have det på i længere tid.

Om efter-salg og transport:

1.WORLDWIDE SHIPPING.(Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3.Vi Kun leveres til bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen Skal Matche din shipping adresse.

4.Der kan være lidt forskel i farve,på grund af den computer skærm indstillinger.De billeder, der er for ur kun vejledende.

5.Service Transit Tid er Fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage,Transit tider kan variere,især i feriesæsonen.

6.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden 65 dage fra betaling,Bedes du kontakte os,vil Vi spore forsendelsen og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar,Vores mål er kundetilfredshed.

7.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget,hvis dette element i din besiddelse i mere end 7 dage,det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.

8.Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer,Særlig grund til returneringen,og din PO#.

9.Vi vil refundere din fulde vindende budbeløb ved modtagelse af elementer i dets oprindelige tilstand og packaing med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,efter så køber og sælger kan annullere transaktionen fra Repairexhibit.dk,ELLER du kan vælge at få en erstatning.

Feedback:

1. Hvis du er tilfreds med vores varer, bedes tage et par minutter til at forlade positive tilbagemeldinger med fuld stjerner for os.

2. Hvis du ikke er tilfreds, lad os venligst vide, før de forlader negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!feedback er meget vigtigt, at vi anmoder om, at du straks kontakte os, før du giver os en neutral eller negativ feedback.så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Tags:Tin Blyant Kasser, 18k Kæde, Mandlige Dragonfly, Mænd Neckl, Mænd Fne Smykker, CHRISTIAN, Swarovski, Herre Emalje Smykker, Dragonfly Bog, Rustfrit Stål Smykker.

Stil Religiøse
Form\mønster Runde
Kæde Type Horsewhip
Religiøse Type Katolicismen
Vigtigste Sten Ingen
Certifikat No
Element Vægt 0.05 kg
Element Type Halskæder
Køn Unisex
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Ren tin
Lejlighed Fødselsdag
Bøde eller Mode Fint
Halskæde Type Vedhæng Halskæder
Styling Jomfru Maria
Metaller Type Ren tin
Farve Virgin Mary Vedhæng Halskæde
Style Nr. N840/29.6
Forlængelse kæde 10cm eller mindre
Model-Nummer Halskæde

Skriv en anmeldelse!

Hot Sælger Jomfru Maria Tag Halskæde Religiøse Halskæde Christian Smykker til Mænd Tilbehør Kæde

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer