Nem At Installere Tablet Mount Klip Telefonholder Udvidet Bracket Overvåge Fjernbetjeningen Direkte Passe Praktisk For Hubsan Zino 2

kr21.68

Status: På lager

r386

Beskrivelse:

Fjernbetjeningen tablet extension bracket for Hubsan Zino 2.

Det kan øge spænde bredde af telefonen holder, så du kan bruge en bred vifte af store-tv med tabletter til monitor-brug.

Efter tilføjelse af en udvidelse beslag, maksimal støtte til tablets med bredde inden for 142mm.(for eksempel, mini-serie 7.9 tommer).

Lavet af miljøvenligt plast, 3D-print proces, varige, fast og stabil at anvende.

Passer perfekt til den enhed, ikke let at falde af.Nem og enkel at installere og fjerne.

Udvidet Bracket kun, andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet!

Specifikation:

Materiale: Plastik

Farve: Hvid

Størrelse(Lxb): Om 8x7cm

Egnet: for Hubsan Zino 2

Pakken indeholder:

1pc x Tablet Udvidet Bracket

Bemærk:

1.Omfatter ikke Fjernbetjeningen og tablet og andet tilbehør.

2.Overgang: 1 cm=10 mm=0.39 tommer.

3.Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller.

4.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen,skal du sørge for, at du ikke har noget imod, før du bestiller, Tak!

Bemærk:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne,men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.

2.Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, at 2-4cm adskiller sig på grund af manuel måling for tøj, takket være Alle målinger i cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2 Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1) WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT tager 3-7 dage ,EMS tager 8-12 dage.Indlæg air mail behov for 2-8 uger.Men alle af dem er afhængig af det land, der leveres til.

2) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

Tags:Børsteløs Drone, Filter Hubsan H117s, Arm Skærmfoden, Drone Hubsan, Kabel Hubsan H117s, Drone Hubsan Zino 2, Diy Drone, Hubsan Zino Rc Dele, Jjrc X9, Batteri Hubsan Zino.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Kompatibel Drone-Mærket Andre
Materiale Plast
Mærke Woopower
Kompatibel Drone Model for Hubsan Zino 2

Skriv en anmeldelse!

Nem At Installere Tablet Mount Klip Telefonholder Udvidet Bracket Overvåge Fjernbetjeningen Direkte Passe Praktisk For Hubsan Zino 2

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer