Buildmoc Retro City Tog Tilbage til Fremtiden Doc Brown ' s Tid Tog Tekniske Jernbane Damp Lokomotiv byggesten, Kid Legetøj

kr336.76

Status: På lager

r169273

Efter indsamling af butikker, fans i butikken vil modtage flere rabatter!

Beskrivelser:

100% helt ny, høj kvalitet

Lavet af øko-venligt materiale

Størrelse: L : 4 cm b : 40 cm H : 10 cm Den trykte dele er erstattet af almindelige dele og ikke indeholder tredjeparts tilbehør.Den manuelle og puds er kun til reference, og er underlagt den faktiske dele pakke.Dette produkt er en MOC produkt, og ikke kommer med en papir manual.Efter indsendelsen af din ordre, bedes du angive en e-mail adresse og vi vil sende den elektronisk brochure til din e-mail-adresse.Alle dele er kvalitets tjekket inden afsendelse, så hvis du finder nogle dele mangler eller er beskadigede, skal du ikke bekymre dig.Kontakt os venligst og vi vil sende dem til dig med det samme uden beregning.

Advarsel:

Du har brug for DIY ved selv at bygge op legetøjet.Great for børn at spille og studere.

Vi tilbyder drop shopping service.Velkommen til engrospriser.Hvis du har yderligere spørgsmål, så lad mig det vide.

Hvis du er tilfreds med produktet og servicen, skal du huske at give mig et fem-stjernet ros.Tak!

Der er en masse ting i denne butik, og det tilbehør, der er kompliceret, så det er svært at matche varer.Hvis der er nogen uoverensstemmelse, skal du kontakte kundeservice for at forklare situationen.Vær venlig ikke at give en dårlig anmeldelse direkte uden at kontakte! ! !Til håndtering af manglende eller ødelagte dele, generelt den første genudgivelse er gratis forsendelse, og hvis der er genopfyldning bagefter, bedes du betaler porto eller genudstede det med gratis fragt, når du køber den næste tid.

Tags:Figur Lego Simpsons, Lego Tog, Fallout Maske, Bil Kitt, Blok Teknik, Sæt Tog Ho, Labyrint Træ -, Lego Technic, Blok, Mursten Tog.

Advarsel tekniske tog i Time machine
Anbefaler Alder 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
Type Kompatibel med lego city
Plast Type ABS
Plastik Blok Form Selvlåsende Sten
Certificering CE
Mærke BuildMoc
Blok Størrelse Små byggesten(Kompatibel med Lego)
Materiale Plast
CE Type
Oprindelse KN(Oprindelse)
Køn Unisex
Model-Nummer city Jul tog byggesten
Stregkode No

Skriv en anmeldelse!

Buildmoc Retro City Tog Tilbage til Fremtiden Doc Brown ' s Tid Tog Tekniske Jernbane Damp Lokomotiv byggesten, Kid Legetøj

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer