3.8 L Kat Automatisk Foderautomater Kat Vand Springvand Hundefoder Flaske Fodring Skåle Vand Dispenser Kost Enhed

kr15.75

Status: På lager

r146

Funktioner:

1. Aftageligt betræk: Det øverste låg er aftagelige og kan genfyldes til enhver tid: åben top af arkføderen til at tilføje mad, som er nem og hurtig.

2. Med stor kapacitet: Stor kapacitet kost enheden er nok for små hunde, katte for 7-10 dage mellemstore og store hunde for 1-3 dage. 3.8 L drikker, er nok for store hunde til at drikke for 1-2 dage .

3. Tyngdekraften opfyldning metode: ved Hjælp af tyngdekraften genopfyldning, automatisk genopbygge mad hele dagen, ikke længere behøver at bekymre sig om kæledyr uden mad.

4. Hævert princippet: Automatisk vand påfyldning, stram og lækagesikre design og sikkerhed, at sikre, at drikkevandet er i samme højde, effektivt at løse problemet med pet vand fodring.

5. Let at bruge: Stor åbning på toppen, nemt at tilføje mad.Ingen grund til at fjerne arkføderen, skal du tilføje direkte på toppen, nem at bruge.

Beskrivelse:

Automatisk tilsæt vand, kæledyr spiser på ethvert tidspunkt, munden foråret er sat, og tyngdekraften automatisk lagrer vand til at undgå hyppige tilsætning af vand.

Specifikationer:

Farve: beige

Materiale: PP

Kapacitet: 3.8 L

Form: kvadrat

Størrelse: 21*31*32.5 cm

Type: vand-arkføderen, mad-arkføderen (valgfrit)

Pakke Inkluderet:

1 * Automatisk Arkføder

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags:Dog For, Feeder Fisk, Perro, Hund Sko Til Store Hunde, Kat For Toy, Bånd Kæledyr, Pet Skål 5, Skål Pet, Pro Hund Skål, Dog Petkit.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Andre

Skriv en anmeldelse!

3.8 L Kat Automatisk Foderautomater Kat Vand Springvand Hundefoder Flaske Fodring Skåle Vand Dispenser Kost Enhed

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer