Pink Ananas Rose, Lotus Blomst Dekorative Lærred Maleri Stue Hængende Billede Væg Kunst Dekoration I Hjemmet Indretning

kr8.70

Status: På lager

r1242

Kære Venner,Velkommen til vores butik!God Nyhed: Nye Ankomst vil være forberedt til vores tilhængere, med ekstra 1%-2% eksklusive rabatter.Anyfreebies eller fan zone aktiviteter, vil vi informere vores fans og tilhængere første gang i vores fan club eller e-mail.Løfte vores følgesvend vil få den bedste pris og service.Action, er vores tilhængere, top sælger, butik,rabat fortsætte,overraskelse, aldrig stoppe!Engros mængde store rabat,og vi har egen import og eksport licens, der er godkendt af regeringen, er du velkommen til at gøre engros virksomhed.

BEMÆRK VENLIGST:

1.De rammer er ikke inkluderet i prisen for alle lærred malerier,de er for tunge og målte volumen er for stort,vil det koste for meget shipping gebyr, og det er let at blive brudt og beskadigede ved pakning af rammer.Du kan købe billeder i de lokale butikker eller online.

2.De farver, der måske er lidt anderledes på grund af computer eller mobiltelefon skærm.

3.De elementer, der er trykt på maskine,ikke drawed ved manuel.

4.Størrelsen er manuelt målt,den fejl tolerance er omkring 2 mm

null

null

null

null

FAQ:1.Hvor længe vil du sende elementer?

Sørg venligst for, at din adresse er korrekt.

Som en ansvarlig sælgeren, vi vil gøre vores bedste for at sende dine varer hurtigst muligt,Normalt,vi vil blive afsendt varer inden for 3-5 arbejdsdage, når vi har modtaget fuld betaling.

For nogle personlige brugerdefineret rækkefølge eller engros ordre kan tage lidt lang tid for produktion.

2. Hvad er hurtig og logistiske fragt og leveringstid?

Vi vil sende elementer fra China Post, der er Registreret luftpost eller Repairexhibit.dk Standard Shipping, vil det tager omkring 3-50 dage til USA,15-30 dage til Canada,Europa,Australien.

For russiske og Brasilien,vil det tage omkring 20-45 arbejdsdage.

For presserende for,pls kontakt med mig for EMS(7-15 dage) eller DHL(3-10 dage)

3.Hvorfor min pakke er forsinket eller ikke har modtaget?

Pakken kan forsinke i nogle festivalen(f.eks.Foråret Ferie,Chrismas,Kinesiske National Dag,Dobbelt 11 online Markedsføring dag,osv.),eller naturkatastrofer(f.eks:vulkansk exposion, kraftig regn/sne osv.),eller fortoldning delay-tider,bedes du kontakte med os, hvis du ikke kan modtage de elementer, der overstiger den forventede leveringsdato.

4.Hvis du ikke er tilfreds med de punkter, hvad skal jeg gøre?

Alle billeder er HD-version,som er 100% kundetilfredshed garanti.Hvis du har problemer med kvaliteten af produktet,tilbagebetaling eller erstatning er acceptabelt, pls lad ikke negative feedback eller spørgsmål tvist, før du tager kontakt med os,fordi løsning er bedre end dispution.Vi vil gøre vores bedste for at tilbyde den bedste service,vi håber alle nye kunder der vil være sjovt at gøre shopping i vores butik.Vi byder dig velkommen på ethvert tidspunkt.De bedste Ønsker til Alle Kunder!

5.Har du tilbyder drop-shipping service?

Ja,vi har drop-shipping worldwide .Vi vil gøre fortrolige for alle priser og kontakt info. ,fremme og faktura i pakken, og vi håber, at vi kan etablere langsigtede forretningsforbindelser med dig sammen.

6.Kan du give engros eksport business service?

Ja,selvfølgelig,vi er et hjem decor selskab, der har vores egen fabrik, har vi export licens, er godkendt af de officielle regering,vi har mere end 10 års erhvervserfaring på engros eksport udenlandsk virksomhed ingen sag for stor eller lille for med fly eller med skib .

null

null

null

null

null

null

Tags:Pensel Rulle, Goth Kawaii Room Decor, Nail Salon Tapet, Sækkestol Xl, Stue Dekorere, Lotus Mønster, Blomst Kvinde Væg Kunst, Ge Metrisk Blomst Væg Kunst, 3d Kat Tapet, Macram.

Wall Decor Værelses Indretning
Base Lærred
Form Lodret Rektangel
Home Decor Kunst På Væggene
Dekorative Billede Boligmontering Tilbehør
Væg plakat Væggen Billede
Model-Nummer Y0075
Stil Pastoral
Materiale Lærred
Lærred Malerier Plakat
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Lærred Oplag
Technics Sprøjtemaling
Original No
Ramme No
Er Smart Enhed No
Emner Blomst
Frame mode Urammet
Medium Olie
Mærke O'DREAM H&D

Skriv en anmeldelse!

Pink Ananas Rose, Lotus Blomst Dekorative Lærred Maleri Stue Hængende Billede Væg Kunst Dekoration I Hjemmet Indretning

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer