HOT Selvklæbende Dobbelt-sidet Krog Væggen Punch-gratis Elegant Gennemsigtig Krog Multifunctiona Vandtæt Opbevaring Kroge

kr2.90

Status: På lager

r1230

Beskrivelse:

Vigtigste Funktioner

Selvklæbende Dobbelt-sidet Krog

Med to stykker af kroge matchet sammen for at hænge det op, nemt og bekvemt, ikke behøver at bekymre dig om, at der ikke er hul til ophængning, og det er op til 15 kg per nytte krog på væggen og loftet.Ingen Boring, Ingen Skruer, Ingen Huller, Ingen Lim.vandtæt og oilproof, høj og lav temperatur.modstand.

Gennemsigtig og Usynlig

Elegante gennemsigtige design gør det næsten usynligt, som er ganske velegnet til nice home dekoration.være fremstillet af massivt rustfrit stål og PC byggeri, sikre kvalitet og holdbarhed.Lille og let design, multifunktionelle.

Genbrugelige og Anti-slip

Bare og tørre overfladen, og derefter sætte krogen på den glatte overflade.Nem at rengøre og flytte uden skader på jordens overflade.Det kan genbruges igen og igen, hvis den er tørret med en hårtørrer - meget bedre end sugekop kroge.

En Krog til Multi-Brug

Det er almindeligt anvendt i den badeværelse, udendørs, køkken, dekorationer, herunder stikkontakter, skraldespande, toiletbørster, urtepotter, billeder og meget mere.Ideel til julelys og Jul krans også.

Velegnet Til Forskellige Overflader

Meget anvendt på en lang række overflader, såsom Mursten, Glas, Metal, Træ dør, Planke, Metal, Rustfrit stål, specielt fantastisk til at hænge brusebad eller badekar og tilbehør i et badeværelse eller køkken redskaber og værktøjer på en flise backsplash.

Specifikationer:

Materiale: PP

Størrelse: 6*6 cm

Farve: gennemsigtig

Antal: Snap-knap (et par)

Pakke Inkluderet:

Dobbeltklæbende Væggen Kroge

Tags:Knit Yarn, Dyr Towell Kroge, Krog Stærk, Krog Væggen, Fisk På Krogen, Strik Needl, 2-sidet Klæbende Væggen Kroge, Dobbeltklæbende Væggen Kroge 20pairs, Moss Kanin, Geekcook Vægur.

Funktion Holdbar
Gældende Plads Køkken/Badeværelse/Stue
Farve Som viser
Pakke Inkluderet Dobbeltsidet Selvklæbende Kroge Væggen
Oprindelse KN(Oprindelse)
størrelse 6*6cm
Nej. af Kroge 2
Vægt 10g
Materiale PP

Skriv en anmeldelse!

HOT Selvklæbende Dobbelt-sidet Krog Væggen Punch-gratis Elegant Gennemsigtig Krog Multifunctiona Vandtæt Opbevaring Kroge

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer