Engros Skønheden og Udyret Friske Blomster Røde Evige Roser I Glas Kuppel Mødre Dag Gave til Kvinder Dropshiping

kr191.51

Status: På lager

r121378

FAST ROSE LAVET EVIGT - Det er et symbol på evig kærlighed, evig familie, evigt venskab.Bevares roser kaldes også for "det evige rose", "udødelige rose", lavet af naturlige steg med unikke konserveringen for at holde sig frisk og smuk evigt under normale temperaturforhold.Der er en diamant, der er indlejret på toppen af blomsten for at fremhæve din kærlighed til din elskede one.

ALSIDIGE - De bevarede steg sidder i en high-end gave box kan bruges som en souvenir/luksus til stede til din kæreste, venner eller familie, eller som et håndværk til at dekorere din make-up bord, eller som et smykkeskrin eller ring, hvis du tager blomsten ud.

UNIK GAVE - Roser med en svag duft kan være en unik gave, som Valentinsdag gaver, Mothers day gaver, gave til en veninde, fødselsdag gaver til kvinder, populære gaver til kvinder, gaver, til stede, for kæreste, for hvem du elsker: kvinde, mor, tante, bedstemor, søster, hustru, datter, hende, piger, kæreste, forlovede, osv.

PERMANENT opbevaring - Håndlavet bevaret roser er forskellige fra naturlige blomster, så som deres navn: holde sig frisk, evige blomster tager høje teknik og miljø kemikalier til at gøre, som varer 3 - 5 år uden vanding og daglige bevaring, blot ved at holde dem rene og i et normalt miljø.

Tags:Indretning Vase, Urtepotteskjuler, Pot, Indretning Flower Pot, Brudepige Buket, Børn Bruser, Moderne Dug, Crystal Ornament, Rund Dug, Glas Rose.

Funktioner 3 Træ-Sag Roser
Funktioner 1 Festival eller Valentins Gaver
Type Rose
størrelse eternal rose
Funktioner 2 Steg Glaskuppel
Lejlighed Valentine ' s Day
Type 4 Skønheden og Udyret Rød Rose
Klassificering Tørrede Blomster
blomst stil blomst hoved
Stil Blomst + Vase
Type 1 Dekorative Blomster Og Kranse
type 2 LED-Lys Rosa
Model-Nummer Rose
Materiale Harpiks
Type 3 Evige Røde Rose
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse!

Engros Skønheden og Udyret Friske Blomster Røde Evige Roser I Glas Kuppel Mødre Dag Gave til Kvinder Dropshiping

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer