Four Season Tree Diy Diamond Lampe Landskab, Natur Diamond Circle Maleri Bore Værktøj Taske, Et Sæt Til Stue ZXD037

kr52.37

Status: På lager

r114207

Velkommen til vores butik!

Mærke:Shirliben Butik produkt navn:Led Diamant Lys Indsæt Område:Fuld Pasta Den type af diamant:Rund & Special Formet Diamant Diameteren af diamant:2,8 mm Fordel:Vores diamant taske vil tilføje yderligere 30% øvelser,lyse farver,god pakke,hurtig forsendelse

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Repairexhibit.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 STJERNER hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.VÆR venlig IKKE at efterlade os 1, 2, 3, 4 stjerner, fordi de er lig med negativ feedback.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Om os Vi er både en fabrik i Kina på fastlandet og en af de største online-butikker i Kina.Vores mål er at være det største online fabrik og butik i verden i 8 år.Vi tilstræber at være spændende og innovative, tilbyder vores kunder de største og en bred vifte af produkter, de ønsker.

Tags:Xray Hood Stød Absorber.

Diamond-Form Runde
Stil Sydøstasien
Mærke pengdaogongyi
Indsætte Område Fuld
Materiale Akryl
Type Engroshandel Ja(>50 Stk.)
Ramme Ja
størrelse 15cm
Sæt Type Ja
Mønster Type Geometriske
Lærred Emballeringsmetode Foldede
Ydre Emballage Farvet Boks
leveringstid 15-30 dage
Antal Farver 1-30
Form Tre-dimensionel
Bruger Malerier

Skriv en anmeldelse!

Four Season Tree Diy Diamond Lampe Landskab, Natur Diamond Circle Maleri Bore Værktøj Taske, Et Sæt Til Stue ZXD037

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer